Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: „Am votat cu gândul la un preşedinte care va pune capăt unor măsuri de austeritate care vor face foarte mult rău”

Gabriela Firea: „Am votat cu gândul la un preşedinte care va pune capăt unor măsuri de austeritate care vor face foarte mult rău”

Gabriela Firea: „Am votat cu gândul la un preşedinte care va pune capăt unor măsuri de austeritate care vor face foarte mult rău”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Gabriela Firea
de S.T.    |    10 Noi 2019   •   08:26

Alegeri prezidențiale 2019. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat încă de la prima oră a dimineţii pentru alegerile prezidenţiale. 

„Am votat cu gândul la un preşedinte care va pune capăt unor măsuri de austeritate care vor face foarte mult rău, pentru că a scădea veniturile românilor nu poate fi decât o veste îngrijorătoare şi, în ceea ce mă priveşte, nu voi fi niciodată de acord să fie curbe de sacrificiu pe categorii sociale care oricum sunt vulnerabile.

Sunt un om care a întotdeauna a considerat că şi bunicii noştri şi părinţii noştri trebuie să trăiască decent nu doar prin ajutorul copiilor şi nepoţilor, ci şi prin veniturile pe care le obţin ei, ca o recunoştinţă a muncii lor de toată viaţa”, a declarat Gabriela Firea, la ieşirea de la Secţia de votare numărul 134 de la Colegiul Tehnic Mecanic „Griviţa”.

Alegeri prezidențiale 2019.  Secţiile de votare pentru alegerile prezidenţiale s-au deschis, duminică, la urne fiind aşteptaţi peste 18 milioane de români.

În ţară, sunt organizate 18.748 de secţii de votare. Potrivit AEP, numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente este 18.217.156 pentru acest scrutin.

Cetăţenii pot vota cu un act de identitate valabil, emis de statul român, respectiv: cartea de identitate; cartea electronică de identitate; cartea de identitate provizorie; buletinul de identitate; paşaportul diplomatic; paşaportul diplomatic electronic; paşaportul de serviciu; paşaportul de serviciu electronic; paşaportul simplu; paşaportul simplu electronic; paşaportul simplu temporar; titlul de călătorie; carnetul de serviciu militar.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close