Gerul a făcut 25 de victime iarna aceasta. Vezi prognoza meteo pentru restul săptămânii

01 Feb 2011   •   08:48
Gerul a făcut 25 de victime iarna aceasta. Vezi prognoza meteo pentru restul săptămânii Foto: Mediafax

A fost ger în toată ţara azi-noapte! Temperaturile scăzute i-au făcut pe călători să se adăpostească în sălile de aşteptare şi pe taximetrişti să tureze şi mai tare motoarele, pentru a se încălzi. Din păcate, meteorologii nu au veşti bune pentru zilele următoare. Abia la sfârşitul săptămânii vom scăpa de temperaturile scăzute.

Temperaturile scăzute înregistrate la Târgu Mureş au fost resimţite din plin de către locuitorii oraşului.

Valorile negative s-au simţit şi la Târgu Jiu, după ce mercurul a scăzut în termometre mult sub 0 grade Celsius. Cel mai greu le-a fost călătorilor care au fost nevoiţi să aştepte în gară sosirea trenurilor.
Oamenii s-au adăpostit în sălile de aşteptare, ca să se mai încălzească puţin.

Şi la Braşov, oamenii fac cu greu faţă gerului.

Până acum, în această iarnă, peste 25 de oameni au murit din cauza frigului. Alte câteva zeci s-au ales cu degerături.

Pentru informaţii complete despre avertizări şi starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.

Prognoza meteo pentru restul săptămânii:

Marţi (1 februarie)
Vremea va fi rece, geroasã dimineaţa şi noaptea, când se va semnala ceaţã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimã va fi de -11...-9 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

Miercuri (2 februarie)

Vremea va fi rece. Cerul va fi variabil şi vor mai fi condiţii de ceaţã dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimã de -10 ... -8 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

Joi (3 februarie)
Cerul va fi variabil, iar dimineaţa şi noaptea se menţin condiţiile de ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de -1...0 grade, iar cea minimã în jur de -9 grade.

 

x close