Antena 3 CNN Actualitate Grațierea lui Dan Diaconescu, pe masa lui Iohannis

Grațierea lui Dan Diaconescu, pe masa lui Iohannis

Grațierea lui Dan Diaconescu, pe masa lui Iohannis
01 Ian 2017   •   21:20

O nouă cerere de grațiere va fi depusă în această lună pentru Dan Diaconescu, după ce soția sa a afirmat că acesta are probleme grave de sănătate.

”Nu există telefon în care soția lui să nu plângă când îl aude când îi povestește în ce condiții stă acolo, dar și că nu își poate vedea fetița. După ce s-a consultat cu el, Emi a decis să facă demersuri privind grațierea soțului ei, îi va scrie președintelui României și va iniția și o petiție publică”, a declarat un apropiat al familiei. 

 

Condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, în iunie anul trecut, pentru șantaj, fostul jurnalist se află închis acum la Penitenciarul Rahova unde, spun apropiații lui, trăiește un coșmar printre ceilalți deținuți din cauza condițiilor. 

Probleme mari are și soția lui Dan Diaconescu, care este urmărită de datoriile lăsate în urmă de fostul patron de televiziune. 
 

Radu Popa, prietenul lui Dan Diaconescu și fost lider al PP-DD, a dat mai multe amănunte despre acest demers de eliberare din închisoare a fostului șef OTV, care ispășește la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de cinci ani și jumătate. 

 

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu
Parteneri
Sute de mii de români vor primi banii înapoi de la facturile la energie
x close