Antena 3 CNN Actualitate Gropile, motiv de amendă. Asta i s-a întâmplat astăzi unui şofer, pe un bulevard din Capitală

Gropile, motiv de amendă. Asta i s-a întâmplat astăzi unui şofer, pe un bulevard din Capitală

Gropile, motiv de amendă. Asta i s-a întâmplat astăzi unui şofer, pe un bulevard din Capitală
22 Mai 2013   •   20:50

Un şofer din Capitală era sa fie amendat din cauza că a intrat cu maşina într-o groapă şi n-a mai putut să plece. Autoturismul a rămas blocat în mijlocul unui bulevard, iar poliţiştii care treceau prin apropiere l-au avertizat că îl vor amenda pentru că blochează circulaţia. Omul însă nu îşi mai putea mişca maşina pentru că groapa i-a distrus două roţi.

Bărbatul povesteşte că circula cu viteză legală pe un bulevard din Capitală când a nimerit într-o groapă. Pentru că nu şi-a mai putut mişca maşina din mijlocul drumului, poliţiştii care au ajuns la faţa locului l-au avertizat că o să primească amendă pentru blocarea circulaţiei. 

"Mi-au spus să-mi iau maşina de acolo, dacă nu mi-o vor ridica. I-am rugat să mă ajute să o mut, dar mi-au spus că nu este treaba lor", a povestit şoferul.

Poliţiştii au semnalizat groapa cu o cutie de lemn şi apoi şi-au văzut de drum. L-au lăsat pe şofer să se descurce cu maşina blocată în craterul din mijlocul străzii.

"Am încercat să contactez Administraţia Drumurilor. Mi-au spus că nu e treaba lor şi mi-au dat un număr de la o doamnă care se ocupă de numărarea gropilor, care mi-a zis că n-are timp de mine", a  mai povestit şoferul.

Bărbatul spune că reparaţia maşinii îl va costa aproximativ 300 de lei şi că va da Primăria în judecată pentru a-şi recupera banii.

×
Subiecte în articol: groapa
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close