Antena 3 CNN Actualitate Încă o persoană cunoscută, victimă a leucemiei. Un afacerist de 67 de ani a murit răpus de teribila boală

Încă o persoană cunoscută, victimă a leucemiei. Un afacerist de 67 de ani a murit răpus de teribila boală

Încă o persoană cunoscută, victimă a leucemiei. Un afacerist de 67 de ani a murit răpus de teribila boală
03 Aug 2017   •   09:44

La o zi după ce vestea morții Patriciei, fiica marelui compozitor Marius Țeicu, a îndurerat o țară întreagă presa anunță încă o victimă a teribilei boli care este leucemia.

Rick George, fostul președinte al corporației canadiene Suncor Energy, a murit la vârsta de 67 de ani, răpus de leucemie, potrivit romaniatv.net.

Rick George, un mare petrolist născut în S.U.A., care a construit corporația Suncor Energy în principalul producător canadian țiței sintetic, a murit răpus de leucemie, a anunțat familia sa. Acesta avea 67 de ani, fiind președinte al corporației în perioada 1991-2012, informează TheGlobeAndMail.com.

Pe parcursul mandatului său a jucat un rol major în transformarea nisipurilor de petrol de la o formă experimentală de producție de energie la cea mai mare sursă unică de țiței din Canada. O mare parte din realizări s-a datorat eforturilor companiei sale de a moderniza tehnicile miniere și a aduce economii la scară largă.

 

×
Subiecte în articol: leucemie
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close