Antena 3 CNN Actualitate Incendiu cu patru morți la ”Matei Balș”. Numerele de telefon unde aparținătorii pot afla informații pacienți

Incendiu cu patru morți la ”Matei Balș”. Numerele de telefon unde aparținătorii pot afla informații pacienți

Au fost operaționalizate două linii telefonice unde aparținătorii pot afla informații despre relocarea pacienților evacuați în urma incendiului de la Institutul Matei Balș din Capitală, anunță Departamentul pentru Situații de Urgență.

Incendiu cu patru morți la ”Matei Balș”. Numerele de telefon unde aparținătorii pot afla informații pacienți
de Silvia Țigănilă    |    29 Ian 2021   •   09:30

”Precizăm faptul că la acest moment, la sediul DSU, sunt operaționalizate 2 linii telefonice unde aparținătorii pot afla informații despre relocarea pacienților evacuați în urma incendiului de la Institutul Matei Balș din Capitală”, transmite DSU.

Cele două numere disponibile pentru aparținători sunt: 021.2069398 și 021.2648515.

Incendiul de la Institutul ”Matei Balș”, în imagini. Patru oameni au murit carbonizați - GALERIE FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineaţă la Institutul Matei Balș din Capitală. Patru oameni și-au pierdut viața. Au fost evacuaţi în jur de 120 de pacienţi.

Primul apel la 112 pentru incendiul de la Matei Balș a venit la ora 5:05, iar primul echipaj a ajuns la spital la 5.14, a declarat secretarul de stat Raed Arafat vineri dimineață.

Cristi Popovici, Cetăţeanul C, schimb de replici cu Raed Arafat: "Unde sunt controalele, domnule Arafat? Ardem ca șoarecii în spitale!"

”Iar o tragedie după Colectiv, după Piatra Neamț? Unde sunt controalele, domnule Arafat? Unde sunt toate acele măsuri promise? Ardem ca șoarecii în spitalele românești, nu se poate așa ceva”, i-a spus jurnalistul Antena 3 Cristi Popovici.

Raed Arafat a explicat că pompierii vor anunța cauza incendiului de la Matei Balș. Șeful DSU a precizat că au fost făcute controale în spitale, iar ultimul făcut la Matei Balș a fost în luna noiembrie a anului trecut.

Citiți și: De la ce ar fi pornit incendiul de la Institutul Matei Balș din Capitală. Vlad Voiculescu: Sunt 2 piste

×
Subiecte în articol: incendiu Matei Balș
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close