x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A venit într-o zi acasă, iar când a văzut ce a făcut soțul său a decis imediat să divorțeze, fără să mai stea pe gânduri. „Ne știm de ani, m-am săturat, nu e prima dată când face asta!”

de 04 Dec 2017   •   12:51
A venit într-o zi acasă, iar când a văzut ce a făcut soțul său a decis imediat să divorțeze, fără să mai stea pe gânduri. „Ne știm de ani, m-am săturat, nu e prima dată când face asta!” 16
Foto: Pixabay.com

A venit într-o zi acasă și și-a găsit soțul comițând din nou aceeași greșeală, așa că femeia nu a mai stat pe gânduri și a decis să divorțeze.

Mai precis, bărbatul i-a spălat din nou lenjeria intimă în mașina de spălat distrugându-i-o.

„Sunt rezonabilă să îmi părăsesc soțul după ce a mi-a distrus lenjeria intimă Ok, sună dramatic, nu-i așa? Dar…suntem împreună de ani, ne știm dintotdeauna. Astăzi, iar mi-a pus lejeria, care trebuie spălată de mână, în mașina de spălat și a distrus-o. Am pierdut șirul de câte ori a făcut asta. Este o asemenea risipă și va trebui înlocuită. trebuie să avem acest scenariu în fiecare an în ultimii 10 ani. Nu-i mai suport inciompetența. Cât de greu este să verifici o etichetă? Sunt atât de nervoasă!”, a scris femeia potrivit Mirror.

 

sati