Antena 3 CNN Actualitate Inedit El este Amou, bărbatul care nu a mai făcut baie de 60 de ani. Necazurile din tinerețe l-au împins să fugă de civilizație

El este Amou, bărbatul care nu a mai făcut baie de 60 de ani. Necazurile din tinerețe l-au împins să fugă de civilizație

Amou Haji nu este tocmai genul obișnuit de pustnic: arată ca Moise din Biblie, după ce a căzut prin șemineu.

El este Amou, bărbatul care nu a mai făcut baie de 60 de ani. Necazurile din tinerețe l-au împins să fugă de civilizație
Sursa foto: Twitter
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2022   •   14:24

Cenușia și noroiul au format o crustă în barba sa groasă. 

Ocazional, poartă o cască militară pentru a înfrunta mai ușor iernile reci.

Haji este desemnat cel mai murdar om din lume, potrivit unui material plin de sensibilitate apărut luna aceasta în Tehran Times, în care sunt dezvăluite existența și condiția sanitară neobișnuite ale acestui bărbat iranian, remarcă Times of Israel.

Conform sursei citate, Amou Haji a declarat că nu a mai făcut baie de 60 de ani.

În vârstă de 80 de ani, el trăiește la Dejgah, un sat în provincia iraniană Fars.

Își împarte existența între un bordei care seamănă cu un mormânt și un adăpost din cărămidă, pe care i l-au construit, din milă, localnicii.

Existența sa excentrică este rezultatul mai multor traume emoționale pe care le-a suferit în tinerețe. De atunci, a trăit ca un pustnic.

S-ar putea ca persoanele sensibile să strâmbe din nas, dar publicația citată menționează că hrana favorită a acestui om este carnea putredă a animalelor moarte. Îi place în special porcul spinos.

Deși pustinc, Amou Haji este un bărbat căruia viciile nu-i sunt străine.

El preferă să fumeze excremente uscate de animale printr-o țeavă ruginită. Țigările obișnuite nu sunt suficient de puternice pentru el, așa că, atunci când are ocazia, fumează mai multe de-odată.

Deținătorul anterior al recordului de cel mai puțin spălat pământean este un indian de 67 de ani, Kailash Singh.

Acesta nu a mai făcut baie de 39 de ani.

Dacă însă povestea lui Amou Haji din Tehran Times se dovedește a fi adevărată, atunci performanța indianului e spulberată cât ai zice "săpun". Sau "apă".

×
Subiecte în articol: Amou Haji baie Iran Fars
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close