Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bucătarul lui Trump l-a ”plagiat” pe bucătarul lui Obama. Cum arată tortul de la învestirea președintelui SUA - FOTO

Bucătarul lui Trump l-a ”plagiat” pe bucătarul lui Obama. Cum arată tortul de la învestirea președintelui SUA - FOTO

Bucătarul lui Trump l-a ”plagiat” pe bucătarul lui Obama. Cum arată tortul de la învestirea președintelui SUA - FOTO
Sursa foto: Foto: Twitter
de M.Z.    |    25 Ian 2017   •   10:30

Tortul de nouă etaje de la învestirea lui Donald Trump arată exact ca al lui Barack Obama de acum patru ani, aşa cum apare într-o fotografie postată pe Twitter de Chef Duff Goldman, cel care a realizat tortul de la cea de-a doua învestire a fostului preşedinte american, potrivit News.ro.

Cheful Duff Goldman, cel care a realizat tortul pentru ceremonia de învestire a lui Barack Obama în urmă cu patru ani, a publicat pe Twitter o fotografie în care arată cele două torturi, identice, şi comentează: ”Pe cel din stânga l-am făcut pentru preşedintele Obama acum patru ani. Cel din dreapta este al lui Trump. Nu l-am făcut eu”. 

În ciuda faptului că festivităţile de învestire ale lui Trump au fost spectaculoase, un singur aspect a ieşit din tipar vineri noapte, la ceremonie, un tort de nouă etaje pe care preşedintele şi vicepreşedintele Pence l-au tăiat cu o sabie, scrie Washington Post. 

Pentru Duff Goldman, tortul cel mare i-a părut cunoscut, deoarece seamănă izbitor cu cel pe care l-a realizat în urmă cu patru ani pentru a doua învestire a lui Barack Obama. Tortul pare identic, de la culori, însemnele patriotice, la poziţia stelelor argintii şi a emblemelor. 

Și soţia lui Donald Trump, Melania, a fost implicată anul trecut într-un scandal. Ea a fost acuzată că a furat o parte din discursul lui Michelle Obama, atunci primă-doamnă.

×
Subiecte în articol: bucatar tort
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close