Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum arată cea mai frumoasă româncă, conform Inteligenței Artificiale. "Este prioritar un aspect îngrijit și rafinat"

Cum arată cea mai frumoasă româncă, conform Inteligenței Artificiale. "Este prioritar un aspect îngrijit și rafinat"

Portretul celei mai frumoase românce a fost realizat cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Acesta ar reprezenta idealul feminin de frumusețe de la noi din țară.

Cum arată cea mai frumoasă româncă, conform Inteligenței Artificiale. "Este prioritar un aspect îngrijit și rafinat"
Sursa foto: Gettyimages | Marina Demeshko
de Ioana Mircea    |    17 Iul 2023   •   10:40

În funcție de trăsăturile majoritare ale populației României, dar și de ritualurile de frumusețe pe care le au româncele, Inteligența Artificială a reușit să creeze portretul celei mai frumoase femei de la noi din țară.

Astfel, portretul relevă o femeie blondă natural, cu pielea albă, cu păr des și scurt, cu trăsături rotunde, fruntea îngustă, ochii mici, verzi și privire caldă. Totodată, cea mai frumoasă femeie din România ar avea și buze pline și un zâmbet cald și perlat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Standardele de frumusețe romanești reflectă un stil clasic si sofisticat, fiind prioritar un aspect îngrijit și rafinat. Pielea netedă, limpede, sprâncenele îngrijite și părul stilat sunt caracteristicile cheie ale frumuseții românești.

Citește și: "Chiar are 50 de ani? O, Doamne!": Prima doamnă a Coreei de Sud i-a uimit pe ucraineni, în vizita de la Kiev | Val de reacții pe internet

Machiajul este adesea echilibrat și subtil, sporind caracteristicile naturale cu o atingere ușoară. Se dorește un fizic subțire, dar există o tendință în creștere de a îmbrățișa formele naturale ale corpului", sunt standardele după care a fost creat portretul, potrivit worldtravelling.com.

×
Subiecte în articol: frumusete inteligenta artificiala
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close