Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cenușa bunicii, pusă din greșeală în mașina de spălat. Nepoata dă vina pe motan

Cenușa bunicii, pusă din greșeală în mașina de spălat. Nepoata dă vina pe motan

Săculețul în care se afla cenușa unei bunici a fost găsit în mașina de spălat, după ce programul de spălare se încheiase.

Cenușa bunicii, pusă din greșeală în mașina de spălat. Nepoata dă vina pe motan
Sursa foto: Instagram / Briley Coates
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2024   •   17:30

Cea care a făcut descoperirea, după ce a scos hainele din mașină, este nepoata femeii, care acum dă vina pe motanul familiei. Altă explicație nu există, spune ea.

Briley Coates, în vârstă de 30 de ani, a povestit pe rețelele de socializare că, de obicei, cenușa bunicii era păstrată într-un săculeț, într-un sertar dintr-o cameră de la etaj.

”Îmi scoteam rufele din maşina de spălat când am văzut sacul cu cenuşa bunicii mele în cuva maşinii şi am început să râd isteric, dar eram totodată şi foarte confuză. Cum ajunsese acolo? Trebuia să fie într-un sertar la etaj”, explică Briley.

Tânăra bănuiește că de vină ar fi motanul, Menace, în vârstă de doi ani, care ar fi furat sacul cu cenușă și s-ar fi jucat cu el, apoi l-a ascuns în mormanul cu rufe murdare.

Cel mai probabil motanul a scos săculeţul din sertar, după ce a văzut şnurul atârnând. Mereu face boacăne, tocmai ce-l găsisem alergând cu el în gură. Am râs instantaneu chiar dacă nu aveam vreo stare bună. Bunica mea mi-a spus că va fi întotdeauna prin preajmă şi eu cred în astfel de lucruri. Şi mama a spus acelaşi lucru, că bunica sigur îmi joacă feste”, spune Briley, potrivit ziare.com.

×
Subiecte în articol: cenusa bunica masina de spalat
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close