Antena 3 CNN Actualitate Inedit Descoperire șocantă într-un magazin din Constanța! Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd! (FOTO)

Descoperire șocantă într-un magazin din Constanța! Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd! (FOTO)

Descoperire șocantă într-un magazin din Constanța! Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd! (FOTO)
Sursa foto: Foto: replicaonline.ro
14 Noi 2018   •   23:14

Mai mulți constănțeni s-au arătat oripilați după o vizită la un magazin din zona Halta Traian.

Acestora nu le-a venit să creadă când au văzut că mai multe jucării din pluș au organe sexuale, cu mențiunea că nu este vorba despre un magazin de glume și nici erotic, nu este specificat nici faptul că sunt produse destinate adulților. Plușurile au doar o etichetă mică pe care scria "L DELFINI PLUS MARI/MICI".

Inspectorii din cadrul Comisariatului Județean Pentru Protecția Consumatorului s-au sesizat cu privire la produsele menționate mai sus și au mers în control la magazinul în cauză.

”S-au retras toate jucăriile cu deficiențe de informare față de consumatori, iar pentru cele cu marcaj aparent în regulă și importatorul declarat am solicitat dosarul de siguranță de la acesta. Am recomandat închiderea zonei de comercializare a jucăriilor până se va întocmi procesul verbal de constatare a contravenției. Ca deficiente s-a constat marcaj CE ce nu respectă prevevederile RE 765/2008, lipsa marcă CE, lipsă informații importator”, a declarat comisarul șef Horia Constantinescu, potrivit replicaonline.ro.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close