Expert criminalist: S-au făcut erori grave în ancheta Mădălinei Manole. Apelurile misterioase făcute de pe telefonul artistei pe care nimeni nu le-a investigat

12 Iul 2017   •   10:02
Expert criminalist: S-au făcut erori grave în ancheta Mădălinei Manole. Apelurile misterioase făcute de pe telefonul artistei pe care nimeni nu le-a investigat Foto: Facebook/ Madalina Manole

Au trecut şapte ani de la moartea Mădălinei Manole, însă întrebările privind gestul acesteia de a-şi lua viaţa tot nu-şi găsesc răspuns. Mihaela Brooks, expert în investigaţii criminale, susţine că anchetatorii au făcut erori destule de grave în timpul cercetărilor privind condiţiile în care artista a murit, potrivit stirilekanald.ro.

Aceasta susţine că investigatorii au omis un detaliu ce implică apelurile telefonice făcute de pe telefonul mobil al Mădălinei Manole, în condiţiile în care acesta era probă la dosar.

„La dosar nu exista factura telefonului Madalinei Manole. Eu am obtinut-o de la domnul Manole, dansul a obtinut-o dupa ce a cerut-o companiei de telefonie. Ce este interesant: pe 13 iulie, ora 11.37, Madalina si-a sunat tatal. Madalina a vrut sa se asigure ca parintii ei, impreuna cu nepotelul pe care il adora, vor fi prezenti la aniversarea ei, a doua zi, pe 14. In ziua in care Madalina a murit, cronologic vorbind, la ora 06.44, echipajele de pe ambele salvari era deja acolo. La ora aceea s-a dat un telefon de pe aparatul Madalinei, care a durat aproape o jumatate de minut. Din pacate, nu stiu cine este persoana sunata. Ce este important aici: tot la aceeasi, data, la ora 09.03, de pe telefonul Madalinei s-a mai facut un apel la un alt numar. Mi s-a spus la cine, insa nu am avut posibilitatea sa verific daca este adevarat sau nu. Importanta este ora la care s-a facut apelul. La 09.03, anchetatorii erau acolo. In procesul verbal se arata ca telefonul fusese predat de domnul Mircea politistilor. Era proba la dosar. Daca telefonul acesta a fost proba la dosar la caz, cum a fost posibil ca Petru Mircea sa faca acest apel telefonic. Aceasta este, totusi, o eroare destul de grava pe care procuratura nu a luat-o in considerare. Nu a incercat sa afle cum a fost posibil ca el sa se foloseasca de o proba la dosar”, a spus Mihaela Brooks.

Parteneri
x close