Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era ziua ei de naștere și a plecat cu mama ei la magazin. Acolo, fetița a văzut un bătrân. „Mă simțeam pierdut, dar ea a reușit să schimbe totul”

Era ziua ei de naștere și a plecat cu mama ei la magazin. Acolo, fetița a văzut un bătrân. „Mă simțeam pierdut, dar ea a reușit să schimbe totul”

Era ziua ei de naștere și a plecat cu mama ei la magazin. Acolo, fetița a văzut un bătrân. „Mă simțeam pierdut, dar ea a reușit să schimbe totul”
Sursa foto: Foto: Facebook
31 Oct 2016   •   11:48

Micuța Norah, în vârstă de 4 ani, se afla la supermarket cu mama ei, când a întâlnit un bătrân a cărui viață urma să i-o schimbe pentru totdeauna.

Fetița se uita după un tort pentru ziua ei de naștere într-un magazin din Georgia. Un bătrân care a trecut pe lângă ea i-a atras pur și simplu atenția. Fără să stea pe gânduri sau să o avertizeze pe mama ei, Norah s-a îndreptat către Dan Peterson (82 de ani) și i-a spus: „Bună, bătrânule! Este ziua mea azi”. Și de acolo a început totul.

„Fața ei s-a luminat pur și simplu și a început să gesticuleze”, povestește mama fetiței pe Facebook. „Au discutat câteva minute…Erau super adorabili”, mai spune femeia.

Nici Norah și nici mama ei nu știa că domnul Peterson se confrunta cu o depresie puternică după pierderea soției sale, în luna martie.

Fetița i-a cerut apoi permisiunea mamei ei să facă o poză alături de bătrân. Imaginile au fost postate de mama fetiței pe Facebook și au devenit virale.

„Mă simțeam pierdut…Dar ea a reușit să schimbe totul”, a declarat Dan Peterson pentru CNN.

Văzând legătura de prietenie care se înfiripă între fiica ei și domnul Peterson, mama fetei a decis să-l invite pe bătrân să petreacă  Ziua Recunoștinței alături de familia lor.

„Norah mi-a arătat o profunzime a dragostei care nici nu bănuiam că există”, a mai spus bătrânul.

 

 

×
Subiecte în articol: zi de nastere cumparaturi batran
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close