Antena 3 CNN Actualitate Inedit Își rugase tatăl să-i ia tampoane pentru că nu poate ajunge înainte de închiderea magazinului. Replica tatălui a cucerit tot internetul (FOTO)

Își rugase tatăl să-i ia tampoane pentru că nu poate ajunge înainte de închiderea magazinului. Replica tatălui a cucerit tot internetul (FOTO)

Își rugase tatăl să-i ia tampoane pentru că nu poate ajunge înainte de închiderea magazinului. Replica tatălui a cucerit tot internetul (FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Noi 2019   •   10:46

O tânără și-a rugat tatăl să-i ia tampoane pentru că nu putea ajunge înainte de închiderea magazinului. Mai târziu, aceasta a postat schimbul de mesaje pe care l-a avut cu părintele său pe Twitter. 

Postarea a primit 31.000 de likeuri și a fost distribuită de 6.500 de ori. 

Prinsă la muncă, duminică, tânăra i-a scris tatălui: „Poți să-mi iei niște aborbante cu aripioare înainte să se închidă?”. Când a ajuns în magazin, tatăl s-a văzut în imposibilitatea de a alege, așa că i-a trimis o fotografie în care a întrebat-o: „cocazănă neagră sau lime?”.

Oamenii i-au adorat răspunsul și unii l-au numit printre cei mai tari tătici. Au fost însă și voci care au criticat cererea tinerei, așa că Niamh a venit cu explicații suplimentare: „Pentru cei care se simt jigniți că i-am cerut tatălui meu să îmi ia tampoane: 1. El a trăit doar cu femei în casă: sora mea, mama, sora lui și mama lui. 2. Eram la muncă până la 5, magazinul închide la 4 duminică. Nu conduc, nici mama mea. 3. Este 2019 nu 1969”. 

Au fost și unii curioși să afle ce a ales, iar fata le-a răspuns alături de o forografie: „coacăza neagră”.

 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close