Antena 3 CNN Actualitate Inedit Profesorul l-a întrebat de ce fiul lui lipsește de la școală. Bărbatul i-a trimis doar o fotografie, iar acum copilul este îndrăgit de toți colegii

Profesorul l-a întrebat de ce fiul lui lipsește de la școală. Bărbatul i-a trimis doar o fotografie, iar acum copilul este îndrăgit de toți colegii

Profesorul l-a întrebat de ce fiul lui lipsește de la școală. Bărbatul i-a trimis doar o fotografie, iar acum copilul este îndrăgit de toți colegii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
10 Mai 2018   •   15:19

Simon Morgan, în vârstă de 43 ani, a plecat împreună cu soția și cu fiul lor James, în vârstă de 15 ani, într-un city break în Dubai.

Biletele au fost cumpărate în ultimul moment și, din acest motiv, părinții nu au mai avut timp să își învoiască fiul de la școală, pentru două zile.

„Am aflat de această vacanță doar cu o zi înainte să plecăm și nu am avut timp să ne facem prea multe planuri. James învață foarte bine și știam că două zile de absentat de la școală nu îi va afecta activitatea în niciun fel”, explică Simon Morgan.

În timp ce se afla pe plajă, tatăl adolescentului a primit mesaj de la școală, în care i s-a cerut motivul pentru care James absentează de la ore. Drept răspuns, bărbatul a trimis o poză cu fiul său de pe plajă.

Simon Morgan și-a câștigat deja renumele de cel mai cool tată în rândul colegilor de clasă ai fiului său, potrivit Daily Mail.


 

×
Subiecte în articol: Dubai vacanţă fiu poza şcoală
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close