Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Sunt căsătorit de 30 de ani cu soția mea. Într-o zi, am auzit-o vorbind cu prietenele sale în bucătărie. Nu mi-a venit să cred ce a putut spune. Din acea zi, nu mai pot să dorm și nici nu știu ce să fac”

„Sunt căsătorit de 30 de ani cu soția mea. Într-o zi, am auzit-o vorbind cu prietenele sale în bucătărie. Nu mi-a venit să cred ce a putut spune. Din acea zi, nu mai pot să dorm și nici nu știu ce să fac”

„Sunt căsătorit de 30 de ani cu soția mea. Într-o zi, am auzit-o vorbind cu prietenele sale în bucătărie. Nu mi-a venit să cred ce a putut spune. Din acea zi, nu mai pot să dorm și nici nu știu ce să fac”
Sursa foto: Foto: Pexels.com
06 Iun 2018   •   16:17

După 30 de ani de căsătorie, ai impresia că îți cunoști suficient de mult partenera de viață. Nu este și cazul următor.

Un bărbat i-a scris specialistului pe probleme relaționale ce a putut să pățească după o viață alături de soția sa. Într-o zi, acesta a auzit-o vorbind cu prietenele sale, iar de atunci nu-și mai poate reveni.

„Scriu această scrisoare cu lacrimi în ochi. Sunt pe cale să sărbătoresc 30 de ani de căsătorie. Eu și soția mea avem trei copii mari, doi dintre ei încă mai locuiesc cu noi. Săptămâna trecută, am mers la un eveniment cu câțiva prieteni și am sfârșit prin a merge la casa cuiva pentru încă un pahar.

Când a fost momentul să plecăm acasă, am chemat un taxi și așteptam la ușă, în timp ce ea și prietenele ei erau în bucătărie.
Una dintre ele a întrebat-o dacă ar putea să dea timpul înapoi și ar trebui să aleagă ceva ce îi lipsește, ce ar fi acela? Soția mea a spus: „Încă o noapte cu John”.

Am fost șocat. John a fost fostul ei iubit, cu care și-a pierdut virginitatea.

Îmi venea să plâng. Nimeni nu m-a văzut stând la ușă. Apoi una dintre prietene a întrebat-o de ce, pentru că are un soț atât de bun, dar soția mea a spus: „Da, dar are o problemă în pantaloni și John era mult mai dotat și mult mai bun în pat”.

Apoi, a început să vorbească despre alți patru bărbați cu care s-a culcat, toți mai dotați ca mine. Eram devastat, nu doar pentru că mi-a spus mereu că s-a culcat doar cu un bărbat înaintea mea. La un moment dat, una dintre prietene m-a văzut și mi-a spus că soția mea nu crede ce a spus și că era doar băută.

Soția mea nu știe că am auzit-o. Îmi repet mereu ce am auzit și nu pot dormi. Cum pot să fac față? Mă gândesc chiar să o părăsesc”, a scris bărbatul, potrivit Mirror.

 

×
Subiecte în articol: descoperire socanta sot
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close