Antena 3 CNN Actualitate Inedit Trucul bizar ce garantează tinerețea veșnică. Trebuie doar să ai curaj să-l aplici

Trucul bizar ce garantează tinerețea veșnică. Trebuie doar să ai curaj să-l aplici

Trucul bizar ce garantează tinerețea veșnică. Trebuie doar să ai curaj să-l aplici
04 Mai 2017   •   12:57

Uită de chirurgia estetică! Când vine vorba de întreținerea frumuseții, orice femeie are metodele ei la care apelează frecvent, scrie antenastars.ro.

Există însă un truc bizar, dar eficient, ce garantează dispariția nesuferitelor pungi de sub ochi. Este ca și cum ți-ai face o mică interventie chirurgicală la ochi.

În trusa de make-up a doamnelor ar trebui să se găsească și crema pentru hemoroizi. Potrivit specialiștilor, acest truc este cât se poate de eficient pentru că are efect antiinflamator.  Anumite creme pentru tratarea hemoroizilor ameliorează umflăturile din jurul ochilor. Acesta este un secret al profesioniștilor în machiaj și există destule dovezi că unele creme pentru tratarea hemoroizilor calmează pungile de sub ochi. Ingredientul responsabil de reducerea inflamației este fenilefrina care contractă temporar vasele de sânge. 

Cu toate acestea, există și precauții. Utilizarea oricărei creme pentru hemoroizi în jurul ochilor poate determina uscarea și chiar inflamarea pielii sensibile. 

×
Subiecte în articol: truc frumusete
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close