Antena 3 CNN Actualitate Inmormântare cu scandal în Capitală după ce groparii au săpat greşit un loc de veci

Inmormântare cu scandal în Capitală după ce groparii au săpat greşit un loc de veci

Inmormântare cu scandal în Capitală după ce groparii au săpat greşit un loc de veci
Sursa foto: Foto: Antena 1
03 Mai 2012   •   20:38

O eroare tehnică a transformat o înmormântare din Bucureşti într-un spectacol tragi-comic. Groparii au săpat greşit locul de veci iar familia îndurerată a stat vreme de 3 ore cu sicriul în soare. Angajaţii cimitirului nu şi-au cerut scuze. Ba chiar s-au supărat când au văzut că sunt filmaţi. Unul dintre ei s-a răzbunat cu lopata din dotare.

Nu s-a întâmplat nimic grav, susţine preotul paroh.

Confuzia groparilor n-a fost deloc mică. Au săpat în colţul opus al cimitirului faţă de locul unde trebuiau să bage cazmaua. În plus, au dezgropat şi rămăşiţele unui domn care-şi dormea liniştit somnul de veci.

Preotul spune că a rezolvat onorabil situaţia. În plus se gândeşte chiar să-i sancţioneze pe gropari dar şi pe administrator. Chiar dacă e băiatul lui.

Băiatul popii va rămâne fără jumătate din salariu, iar groparul furios fără loc de muncă, spune preotul. În plus, se jură că nu se va mai întâmpla asta niciodată. El are grijă de enoriaşi. Le pune la dipoziţie chiar şi o sală de mese, în incinta cimitirului. Pentru un parastas nu le cere mult - 12 lei pentru fiecare persoană.



×
Subiecte în articol: groapa înmormântare
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close