Antena 3 CNN Actualitate Interlopul Bobină din Giurgiu a murit pe skyjet, după o petrecere privată pe o insulă

Interlopul Bobină din Giurgiu a murit pe skyjet, după o petrecere privată pe o insulă

Ginel Iliuță Chivu, zis și Bobină, un tânăr de 34 de ani, din Giurgiu, cunoscut pe plan local ca interlop și proxenet, a murit, noaptea trecută, după ce a intrat cu un skyjet într-o barjă, după o petrecere privată pe insula Cama-Dinu.

Interlopul Bobină din Giurgiu a murit pe skyjet, după o petrecere privată pe o insulă
Sursa foto: gandul.ro / ISU Giurgiu
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iul 2020   •   17:00

Tragedia s-a produs, noaptea trecută, pe Canalul Plantelor din Giurgiu, după Bobină a plecat de la petrecerea de pe insula Cama-Dinu împreună cu prietena sa.

La un moment dat, în jurul orei 00.45, interlopul care conducea un skyjet în valoare de aproximativ 20.000 de euro, a intrat în plin într-o barjă, iar impactul i-a fost fatal.

Aflată și ea pe skyjet, prietena tânărului a fost rănită, însă a reușit să rămână la suprafața apei până la sosirea salvatorilor.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui Bobină.

Petrecere cu șampanie, droguri și fete pe insula Cama-Dinu

Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Gândul.ro, petrecerea la care a participat și interlopul Bobină s-a desfășurat pe insula din Rezervația Naturală Cama-Dinu-Păsărica, iar la ea au participat interlopi locali și fete.

De asemenea, la petrecere s-au consumat droguri și șampanie scumpă.

Aceleași surse au arătat că Bobină era unul dintre cei mai bogați proxeneți din Giurgiu, el având un autoturism marca Mercedes în valoare de aproximativ 150.000 de euro, iar tânăra cu care se afla pe skyjet în momentul accidentului ar fi chiar una dintre tinerele care se prostituau pentru el.

Poliția din Giurgiu a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul de pe Canalul Plantelor.

×
Subiecte în articol: Giurgiu
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close