Antena 3 Actualitate INTERVIU cu Elena Udrea, în ziua în care își botează fetița: „Iubirea de mamă vine din altă parte, e o iubire dată de Dumnezeu”

INTERVIU cu Elena Udrea, în ziua în care își botează fetița: „Iubirea de mamă vine din altă parte, e o iubire dată de Dumnezeu”

20 Sep 2019   •   11:11
INTERVIU cu Elena Udrea, în ziua în care își botează fetița: „Iubirea de mamă vine din altă parte, e o iubire dată de Dumnezeu”

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a făcut o declarație în  exclusivitate pentru Antena 3 în ziua în care îşi botează fetiţa.

Elena Udrea spune că a dorit ca botezul să aibă loc astăzi ( vineri),  deoarece fetiţa împlineşte un an. Udrea mai spune că naşii sunt prieteni vechi ai familiei, iar ceremonia va avea loc la Mănăstirea Cașin.

„M-am pregătit mai mult spiritual. Am stat ieri toată ziua cu ea. Am filmat-o. Am vrut să am amintiri cu fetița înainte să împlinească un an. Iubirea de mamă vine din altă parte, e o iubire dată de Dumnezeu. Rochița fetiței este creația Danei Budeanu. La fel și rochia mea”, a declarat Elena Udrea.

Botezul va avea loc la ora 15, 00 la Mănăstirea Cașin din Capitală, iar apoi împreună cu apropiații și familia fostul ministru va petrece la un restaurant.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close