Antena 3 CNN Actualitate Iohannis, mesaj pentru veteranii de război: „Le mulţumesc pentru tot ceea ce au făcut în serviciul patriei”

Iohannis, mesaj pentru veteranii de război: „Le mulţumesc pentru tot ceea ce au făcut în serviciul patriei”

Iohannis, mesaj pentru veteranii de război: „Le mulţumesc pentru tot ceea ce au făcut în serviciul patriei”
Sursa foto: foto: presidency.ro
29 Apr 2018   •   12:35

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor de Război. Preledintele le-a mulțumit veteranilor pentru tot ceea ce au făcut pentru patrie. 

"Cinstim astăzi dragostea de ţară, jertfa şi sacrificiul celor care au cunoscut cele mai devastatoare şi violente încleştări militare din istoria omenirii, fie că ne referim la cele Două Războaie Mondiale sau la Războiul de Independenţă. Armata României a plătit de fiecare dată un preţ greu în numele generaţiilor viitoare. Vom păstra mereu vie amintirea sacrificiului de sânge al eroilor noştri care, pe parcursul istoriei, au făcut posibil visul Marii Uniri, devenit realitate la 1 Decembrie 1918. Avem responsabilitatea ca, la rândul nostru, să acţionăm cu toată priceperea, energia şi forţa pentru apărarea intereselor naţionale ale României", a transmis președintele României. 

„Le mulţumesc veteranilor de război pentru tot ceea ce au făcut în serviciul patriei şi le transmit un cald omagiu, alături de cele mai sincere felicitări şi urări de viaţă lungă, sănătate şi împliniri personale. La mulţi ani!”, a mai spus Iohannis. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: presedintele Klaus Iohannis
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close