Antena 3 CNN Actualitate Jandarmeria a depistat materiale pirotehnice asupra unor spectatori la meciul România - Finlanda

Jandarmeria a depistat materiale pirotehnice asupra unor spectatori la meciul România - Finlanda

Pe timpul accesului la meciul dintre echipele reprezentative ale României și Finlandei, asupra unor spectatori au fost depistate materiale pirotehnice interzise de prevederile legale, anunță Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

Jandarmeria a depistat materiale pirotehnice asupra unor spectatori la meciul România - Finlanda
Sursa foto: prosport.ro
de Claudia Popovici    |    11 Iun 2022   •   22:13

Materialele au fost ridicate în vederea confiscării și au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor asupra a doi bărbați, cu vârstele între 25 și 30 de ani, cu cetățenie română.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranță a evenimentului sportiv, Jandarmeria Capitalei adresează spectatorilor următoarele recomandări:

- să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

- în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă;

- părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii

Totodată, recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Conform prevederilor legale în vigoare, spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Română.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close