Antena 3 CNN Actualitate Justiție Abuzurile șefilor din Poliție. Mărturiile incredibile ale unui polițist exclus din sistem

Abuzurile șefilor din Poliție. Mărturiile incredibile ale unui polițist exclus din sistem

Abuzurile șefilor din Poliție. Mărturiile incredibile ale unui polițist exclus din sistem
Sursa foto: Foto: VideoNews
08 Mar 2016   •   20:38
Corupția ucide la Bacău, arată o anchetă a Biancăi Nae, șefa Departamentului Investigații Antena 3 și Antena 1. Zeci de oameni cer de o bună bucată de vreme demisia șefului IPJ Bacău, Vasile Oprișan.

Printre ei, și un fost polițist dat afară din sistem pentru că l-a prins beat la volan pe finul șefului IPJ Bacău.

Polițistul, Aurel Munteanu, a fost invitatul Danei Grecu, în ediția de marți a emisiunii La Ordinea Zilei.

Munteanu a explicat prin ce a fost obligat să treacă în ultimii ani de viață profesională.

„În acest moment sunt scos din sistem, am fost scos la pensie cu suma de 700 de lei, ca și nebun. Eu nu am semnat decizia de pensionar, pentru că șeful IPJ Bacău a emis o dispoziție, semnată de dânsul, să trec în rezervă. Eu nu am luat cunoștință de aceasta și am contestat decizia medicală. Eu mă aflu acum la Curtea de Apel, ca să infirm decizia medicală.

M-au internat la bucurești, la Psihiatrie, ca să fiu evaluat psihologic, așa știam eu. Dar mi-au făcut o analiză psihiatrică. Am povestit ce s-a întâmplat și ei au considerat că eu nu mai sunt apt pentru a lucra în Poliție.

Nu am trăit în casa de copii ce am trăit sub conducerea acestui domn. Eu am știut întotdeauna să comunic cu cetățeanul, am stat opt ani de zile fără armă, pentru că dânsul a decis să îmi ia arma. Opt ani. Sunt în sistemul MAI de 22 de ani.”



×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close