Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Nu am discutat cu ministrul Justiţiei despre eventuala demisie a lui Kovesi

Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Nu am discutat cu ministrul Justiţiei despre eventuala demisie a lui Kovesi

Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Nu am discutat cu ministrul Justiţiei despre eventuala demisie a lui Kovesi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Mar 2017   •   18:58

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, a declarat, luni, după întâlnirea cu ministrul Justiţiei, că a venit la minister pentru a se prezenta lui Tudorel Toader şi a spus că au avut o discuţie "generală", care nu a cuprins subiectul unei eventuale demisii a procurorului-şef DNA.

"Am fost aici doar ca să mă prezint ministrului Justiţiei. A fost o conversaţie foarte bună, despre istoria cooperării dintre Statele Unite ale Americii şi România şi l-am asigurat pe ministru de interesul continuu acordat de ţara mea pentru sprijinirea eforturilor de a întări statul de drept în România şi, bineînţeles, continuarea luptei anticorupţie", a declarat ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, după întâlnirea cu ministrul Justiţiei.

Întrebat dacă, în opinia sa, procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar trebui să demisioneze după decizia Curţii Constituţionale referitoare la OUG 13, Hans Klemm a precizat că nu au fost discutate în cadrul întrevederii astfel de chestiuni. "A fost o întâlnire generală, intenţia mea a fost de a mă prezenta (ministrului Justiţiei -n.r.) şi de a-l asigura de sprijinul nostru pentru munca lui ca ministru", a concluzionat Hans Klemm.

După vizita lui Hans Klemm, ministrul Justiției s-a întâlnit cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Citiți și Kovesi, după întâlnirea cu ministrul Justiţiei: Nu mi-a cerut demisia, nu intenţionez să-mi dau demisia

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close