Antena 3 CNN Actualitate Justiție Augustin Lazăr, reacție în cazul audierii lui Kovesi: Alți magistrați trebuie să se abțină de la comentarii

Augustin Lazăr, reacție în cazul audierii lui Kovesi: Alți magistrați trebuie să se abțină de la comentarii

Augustin Lazăr, reacție în cazul audierii lui Kovesi: Alți magistrați trebuie să se abțină de la comentarii
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Feb 2019   •   14:18

Procurorul general, Augustin Lazăr, a vobit, joi, despre chemarea Laurei Codruța Kovesi la audieri la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, după plângerea depusă de omul de afaceri Sebastian Ghiță, care a acuzat că fosta șefă a DNA i-ar fi cerut bani pentru repatrierea fostului șef al FNI, Nicolae Popa.

„Despre dosarele în curs pot da informații doar secțiile care le instrumentează. Mâine vom afla mai multe informații de la Secția pentru instrumentarea infracțiunile din justiție. Alți magistrați trebuie să se abțină de la comentarii, conform legii”, a spus Augustin Lazăr, pentru HotNews.ro.

Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi a anunțat, miercuri seară, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. Procurorul susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Laura Codruţa Kovesi susține această citaţie vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.

Citește și: PSD, despre urmărirea penală a Laurei Codruța Kovesi: Lăsați probele să vorbească, nu politicienii!

Citește și: Lia Olguța Vasilescu, mesaj dur după punerea sub acuzare a lui Kovesi

×
Subiecte în articol: Augustin Lazar magistrati comentarii Kovesi
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close