Antena 3 CNN Actualitate Justiție Avocata vedetelor de la Hollywood, vizită în toiul nopţii în celula fraţilor Tate din Arestul Central

Avocata vedetelor de la Hollywood, vizită în toiul nopţii în celula fraţilor Tate din Arestul Central

Vizită surpriză în toiul nopţii în celula fraţilor Tate. Avocata vedetelor de la Hollywood, care a venit tocmai din Statele Unite să-i apere pe cei doi milionari, luptă prin toate modurile să-i scoata din arest.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Feb 2023   •   08:20

În plus, astăzi este aşteptat la sediul DIICOT, pentru perchezitia informatică, unul dintre "îngerii" milionarilor, fosta politistă de la secţia 7.

Luana Radu este inculpată pentru complicitate la trafic de persoane, grup infracţional organizat şi ar fi implicată şi in plângerile care au fost depuse la secţia de poliţie din Voluntari.

După ce a apărat în instanţe din SUA vedete precum Mike Tyson sau Chris Brown, Tina Glandian a venit în România, după ce fraţii Tate au angajat-o pentru a le pregăti apărarea şi pentru a-i scoate mai repede din Arestul Central.

Din nefericire, la ultima încercare, judecătorii nu au fost impresionaţi şi au menţinut arestarea preventivă atât în cazul lui Andrew Tate, cât şi în cazul fratelui său, Tristan Tate.

Citeşte şi: Avocata fraților Tate: "Tristan are un bebeluș de trei săptămâni pe care nu l-a văzut niciodată"

De altfel, Tina Glandian, avocata fraţilor Tate, a ţinut o conferinţă de presă în care a explicat că sistemul de justiţie "a eşuat".

"Firma mea s-a alăturat echipei române pentru că vrem să ne asigurăm că drepturile cetățenilor noștri sunt respectate cât ei se află pe teritoriul altei țări. Nu este un secret că frații Tate sunt persoane publice controversate, dar asta nu e despre imaginea lor publică și despre faptul că ești sau nu de acord cu ei.

Aici este vorba despre încălcarea drepturilor internaționale ale omului și de procedurile legale aplicate, iar până acum sistemul a eșuat", a declarat Tina Glandian la conferinţa de presă.

Pe acelaşi subiect: Mișcare disperată a fraților Tate: Au angajat-o pe avocata vedetelor din SUA ca să îi scape de arest

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close