Antena 3 CNN Actualitate Justiție Avocatul care l-a învins pe Klaus Iohannis, dezvăluire incredibilă despre preşedintele României

Avocatul care l-a învins pe Klaus Iohannis, dezvăluire incredibilă despre preşedintele României

Avocatul care l-a învins pe Klaus Iohannis, dezvăluire incredibilă despre preşedintele României
Sursa foto: Foto: Facebook
22 Feb 2017   •   22:36

Avocatul Virgiliu Viorel Vulcan, reprezentantul celor cu care s-a judecat familia prezidenţială, a făcut primele declarații după ce Curtea de Apel Pitești a respins contestația în anulare formulată de familia președintelui Klaus Iohannis în procesul privind casa din Sibiu pierdută în instanță.

"Nu cred că trebuie să primesc felicitări pentru ce s-a întâmplat astăzi. Este un fapt firesc care trebuia să se întâmple. Contestația în anulare era o ficțiune pentru că a fost promovată cu rea-credință atât timp cât ea nu se încadra în dispozițiile prevederilor articolului 318 din vechiul Cod de Procedură Civilă. Îmi aduc aminte de un interviu pe care Klaus Iohannis l-a dat imediat ce a fost ales președinte. A zis: 'justiția trebuie să înceapă cu președintele'. Uite că justiția a început cu președintele", a zis avocatul la România TV.

Totodată, avocatul a venit şi cu o dezvăluire incredibilă despre şeful statului. "Vreau să vă spun două detalii care au mai mult tentă morală. La parterul acestui imobil a fost o librărie. Se numea 'Mihai Eminescu'. Librăria a fost evacuată de către domnii profesori Iohannis la 15 ianuarie 2001. De ziua poetului național, Luceafărul a fost evacuat din propria sa casă, din librăria cu același nume. În spatele acestei librării, un naiv minunat și-a închipuit că poate înființa o bibliotecă privată care să asigure posibilitatea sibienilor să vină și să împrumute cărți spre lectură. Cu o lună înainte, această bibliotecă a fost evacuată. Din acest punct de vedere, bunul român Klaus Iohannis a preferat, în locul librăriei Mihai Eminescu, să închirieze unei bănci spațiul generos pe o chirie plătită în avans pentru cinci ani".

 

×
Subiecte în articol: avocat Klaus Iohannis
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close