Antena 3 CNN Actualitate Justiție Judecătoarea din dosarul “Telepatia”, un nou abuz. Cum a confiscat averea unui nevinovat

Judecătoarea din dosarul “Telepatia”, un nou abuz. Cum a confiscat averea unui nevinovat

Judecătoarea din dosarul “Telepatia”, un nou abuz. Cum a confiscat averea unui nevinovat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Mai 2016   •   17:28

O nouă aberație a justiției din România – un cetățean al României ajunge cu averea sechestrată, după ce s-a aflat în fața judecătoarei Camelia Bogdan, care decide să îi pună sechestru pe întreaga avere, a lui, a rudelor, a cunoscuților, deși el NU era parte din dosar.

Cazul a fost confirmat pentru Antena 3, de instituțiile abilitate.

Reporterul Antena 3 Ana Maria Roman a povestit episodul în ediția de joi a emisiunii 100 de minute.

Subiectul a fost dezbătut în platou, alături de mai mulți invitați.

Realizatorul emisiunii Secvențial, Adrian Ursu, a explicat că acest caz este cu atât mai aberant cu cât omul nu poate contesta decizia în mod normal, pentru că nu este parte din proces.  

“Ce este absolut șocant, persoana cu pricina nici nu poate să conteste, pentru că nu este parte în proces. Este o situație pe care avocații cu greu o descâlcesc într-un astfel de scenariu, dar dacă nu ești parte din proces, cum să contești o decizie?”

Răzvan Savaliuc, senior editor luju.ro, a explicat că numele judecătoarei apare în mai multe situații ciudate.

Răzvan Savaliuc: Este o aberație. Pe mine nu mă miră ce face judecătoarea Camelia Bogdan, ea are foarte multe reclamații la Inspecția Judiciară, are tot soiul de sentințe trăznite, pe care nimeni nu știe cum să le pună în aplicare.

 

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close