Antena 3 CNN Actualitate Justiție Carmen Dan, la Bruxelles: „Vom evita să facem declarații ambițioase. Aș vrea să ne raportăm mai mult la fapte și mai puțin la vorbe!”

Carmen Dan, la Bruxelles: „Vom evita să facem declarații ambițioase. Aș vrea să ne raportăm mai mult la fapte și mai puțin la vorbe!”

Carmen Dan, la Bruxelles: „Vom evita să facem declarații ambițioase. Aș vrea să ne raportăm mai mult la fapte și mai puțin la vorbe!”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    23 Ian 2019   •   12:37

A fost scandal uriaş la Bruxelles, la audierea miniştrilor Carmen Dan şi Tudorel Toader în comisia pentru libertăţi.

Europarlamentarii opoziţiei au făcut circ şi au atacat ordonanţa anunţată de ministrul Justiţiei privind posibila rejudecare a dosarelor analizate de completurile ilegale. În replică, reprezentanţii puterii au cerut ca România să fie tratată ca orice alt stat al UE şi şi-au criticat colegii care şi-au denigrat propria ţară.

Citiți și: Tudorel Toader, declarație la Bruxelles despre ordonanța de urgență: Nu se dorește decât un acces al cetățeanului la un judecător independent

Carmen Dan, ministrul de Interne, a vorbit la finalul audierilor despre audierea din comisia pentru libertăți.

„Este o comisie importantă în cadrul Parlamentului european ancorată puternic în componenta politică a Parlamentului european și tot ce ne-am propus pentru audierile de astăzi a fost să arătăm cât de determinați suntem să gestionăm dosarele pe care le avem în portofoliu.

Eu nu aș interpreta că a fost o audiere tensionată. Cred că a fost o audiere bună și cred că am reușit în expunerea pe care am făcut-o să prezentăm prioritățile pe care ni le-am asumat.

Sunt componente importante și vom evita pe tot mandatul nostru să facem declarații foarte ambițioase, pentru că aș vrea să ne raportăm mai mult la fapte și mai puțin la vorbe”, a spus Carmen Dan.

×
Subiecte în articol: Bruxelles tudorel toader carmen dan
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close