Antena 3 CNN Actualitate Justiție Claudiu Manda, despre cererea de urmărire pe numele lui Tăriceanu: Pe noi ne interesează de ce s-a emis acest mandat

Claudiu Manda, despre cererea de urmărire pe numele lui Tăriceanu: Pe noi ne interesează de ce s-a emis acest mandat

Claudiu Manda, despre cererea de urmărire pe numele lui Tăriceanu: Pe noi ne interesează de ce s-a emis acest mandat
08 Noi 2018   •   15:40

Președintele Comisiei de control a activității SRI, Claudiu Manda, explică de ce a ajuns la el cererea DNA privind încuviințarea urmăririi penale a lui Călin Popescu Tăriceanu.

„Nu aveam de ce să îl anunț pe Liviu Dragnea. E clar că sunt patru vicepreședinți. Atât timp cât sunt patru vicepreședinți nu aveam cum să meargă la domnul Tăriceanu, motivul pentru care a ajuns la mine, având în vedere că domnul Tăriceanu trebuia să fie plecat astăzi, mâine și săptămâna viitoare, cererea a ajuns la mine, fiind stabilit că eu îi voi ține locul. Am fost sesizați, pe noi ne interesează de ce s-a emis acest mandat", a declarat Manda. 

Întrebat de ce Tăriceanu a aflat din presă de adresă, Manda spune că „Pur și simplu nu l-am informat”

Citește și: DNA: Călin Popescu Tăriceanu, acuzat că a primit mită 800.000 de dolari

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari de la de la reprezentanţii unei companii austriece pentru a încheia mai multe acte adiţionale la un contract comercial, banii fiind folosiţi pentru campania electorală, a anunțat oficial Direcția Națională Anticorupție.

×
Subiecte în articol: Claudiu Manda Tariceanu mandat
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close