Antena 3 CNN Actualitate Justiție Codrin Ştefănescu, despre audierea sa la Parchet: Sunt genul de șicane cu care ne-am obișnuit

Codrin Ştefănescu, despre audierea sa la Parchet: Sunt genul de șicane cu care ne-am obișnuit

Codrin Ştefănescu, despre audierea sa la Parchet: Sunt genul de șicane cu care ne-am obișnuit
24 Noi 2018   •   23:33

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3, la emisiunea „Descoperiți cu Andreea Sava”, despre audierea sa. Liderul PSD a fost chemat la Parchetul General, imediat după ce a primit noua funcție în partid.

„Astea sunt genul de șicane cu care ne-am obișnuit. Colegii mei sunt chemați să povestească ce au păzit acum opt ani de zile la un șpriț. Tot felul de lucruri de genul acesta. Nu s-au smiorcăit o grămadă de oameni. Nu suntem ăia de la PNL să stăm în genunchi în fața Codruței. Toate șicanele astea nu ne sperie deloc, ne motivează să mergem mai departe. La final, vom da și amnistia și grațierea ca să fie toate treburile făcute.

Mergem până la capăt. Sunt ultimele încercări ale unor șefi de acolo. Sunt cam ultimele puteri. Nu a mai rămas nimeni din conducerea centrală sau județeană să nu fie anchetat sau hărțuit. Lucrurile, cu siguranță, vor intra în normalitate. Am primit o înștiințare în care eram anunțat că trebuie să mă prezint. M-am prezentat ca să-mi dea o citație. Apoi, la 20 de minute, mi-a mai venit încă o înștiințare, ca să mă mai duc încă o dată, o bătaie de joc. M-am dus fără avocat, pentru că așa s-a dorit. Nu mi s-a acordat nicio amânare. I s-a spus avocatului meu că nu se poate cu amânare, cu avocat, cu nimic, să vină Ștefănescu că, dacă nu, scria în a doua înștiințare că pot să fiu adus și cu mandat. Pentru o cauză stupidă de acum patru ani, mi se pare total nefiresc, dar nu ne smiorcăim, am văzut foarte multe abuzuri, am fost la procesele colegilor mei”, spune Codrin Ștefănescu, în emisiunea „Descoperiți cu Andreea Sava”.

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a fost audiat de procurorii de la Parchetul General. El s-a prezentat în calitate de martor şi a dat declaraţii în legătură cu un dosar din 2015.

Comitetul Executiv Naţional a decis, luni, ca în funcţia de secretar general al partidului să fie numit Codrin Ştefănescu, acesta ocupând până atunci funcția de secretar general adjunct.

 

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close