Antena 3 CNN Actualitate Justiție Codrin Ştefănescu: "Liviu Dragnea a fost convocat la DNA! Hărţuirea continuă!"

Codrin Ştefănescu: "Liviu Dragnea a fost convocat la DNA! Hărţuirea continuă!"

Codrin Ştefănescu, unul dintre apropiaţii fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, printr-o postare pe Facebook, că Dragnea a fost convocat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

New Project (5)
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Alin Tarnovschi    |    25 Iul 2021   •   18:02

Codrin Ştefănescu a explicat că Liviu Dragnea a fost chemat de procurorii DNA, mâine, chiar la ora la care era programat pentru RMN.

Liviu Dragnea va fi audiat de procurorii DNA, mâine, 26 iulie 2021, la 11 zile de când a ieşit din închisoare.

"Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se intâmplā!", a scris Codrin Ştefănescu în postarea de pe Facebook.

Pe 15 iulie 2021, fostul preşedinte PSD a ieşit din închisoare, după ce judecătorii Tribunalului Giurgiu i-au admis cererea de liberare condiţionată.

Dragnea a fost închis pe 27 mai 2019, după ce a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor de la Protecția Copilului Teleorman.

În prezent, el este cercetat în alte două dosare deschise de procurorii DNA, unul referitor la vizita în SUA din 2017, la întâlnirea cu Donald Trump (dosar ce a fost deja trimis în judecată) şi dosarul Tel Drum (aflat încă la DNA).

Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii...

Publicată de Codrin Stefanescu pe Duminică, 25 iulie 2021

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu Liviu Dragnea
Citește mai multe din Justiție
» Vezi toate știrile din Justiție
Cele mai noi știri
Parteneri
x close