Antena 3 CNN Actualitate Justiție Bărbatul care şi-a ucis iubita şi pe fiul femeii în curtea unei biserici a fost condamnat pe viaţă

Bărbatul care şi-a ucis iubita şi pe fiul femeii în curtea unei biserici a fost condamnat pe viaţă

Bărbatul care şi-a omorât iubita, dar şi pe fiul femeii în curtea bisericii din Mihăeşti, judeţul Argeş, a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Bărbatul care şi-a ucis iubita şi pe fiul femeii în curtea unei biserici a fost condamnat pe viaţă
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    19 Iul 2022   •   14:13

Sever Ciobanu, bărbatul care anul trecut şi-a ucis iubita şi pe fiul acesteia, convins că femeia îi făcea farmece, a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Atât Tribunalul Argeș, care a fost prima instanță, cât și Curtea de Apel Pitești, au decis condamnarea la închisoare pe viață a bărbatului, decizia fiind definitivă.

În luna mai a anului trecut, bărbatul a ucis-o pe fosta sa parteneră de viață, dar și pe fiul ei, un adolesecent în vârtă de 15 ani.

Totul s-a petrecut în curtea bisericii din Mihăeşti, judeţul Argeş.

Femeia venise să aprindă o lumânare la mormântul părinţilor, fără să știe că era urmărită de bărbatul pe care îl părăsise.

Bărbatul, care era înarmat cu un cuţit, în faţa bisericii, l-a înjunghiat pe băiatul de 15 ani o singură dată, în zona gâtului. În acel moment, femeia a fugit în curtea bisericii, iar criminalul a urmărit-o.

La un moment dat, criminalul a prins-o, însă femeia a început să se lupte cu el, dar şi să strige după ajutor. Din nefericire, nimeni nu i-a auzit strigătele pentru că afara ploua torenţial.

Astfel, bărbatul a înjunghiat-o şi pe ea, tot în zona gâtului, iar apoi, când a observat o persoană în apropiere, s-a tăiat singur, cu acelaşi cuţit, fiind imobilizat de oamenii chemaţi în ajutor.

După crimă, acesta le-a spus anchetatorilor că era foarte supărat pe femeie pentru că îl părăsise și pentru că el nu a mai reușit din acel moment să își refacă viața.

Totodată, el a mărturisit că femeia i-ar fi făcut farmece, motiv pentru care s-a cerut ca acesta să fie supus unei expertize psihiatrice.

Rezultatele expertizei au arătat că bărbatul a avut discernământ în momentul în care a comis fapta, deși acesta suferă de tulburare mixtă de personalitate.

Acum, criminalul va rămâne în închisoare pe viață.

×
Subiecte în articol: Mihăeşti crimă Argeş
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close