Antena 3 CNN Actualitate Justiție Dezvăluire incendiară a unui membru CSM: „Aripă politică, în structura judiciară”

Dezvăluire incendiară a unui membru CSM: „Aripă politică, în structura judiciară”

Dezvăluire incendiară a unui membru CSM: „Aripă politică, în structura judiciară”
17 Aug 2018   •   08:22

Dezvăluire incendiară făcută de un membru CSM. O parte din structura judiciară serveşte interesele unor politicieni. Anumiţi oamenii politici sunt ţinuţi la curent cu tot ce este important în Justiţie. Dezăluirea făcută de Victor Alistar vine după ce Dacian Cioloş a scăpat porumbelul.

Fostul premier a scris, pe pagina sa de Facebook, că a primit asigurări că urmează ca Parchetul General să dea un comunicat în scurt timp cu datele relevante, în scandalul folosirii gazelor lacrimogene de către jandarmi.

Alistar cere o anchetă în acest caz şi subliniază că Cioloș nu avea cum să fie informat de acțiunile Parchetului, dacă nu există o scurgere de informaţii. 

„Am primit informații certe că urmează că Parchetul General să dea un comunicat. Cine putea să-l asigure pe un politician, fost prim ministru despre ce urmează să decidă o instituție din autoritatea judecătorească? Este evident o chestiune care trebuie lămurită, în ce condiții există scurgeri de informații. Există o aripă  politică în structura judiciară, există centre de informații care merg din zona de justiție, se colectează într-un anumit loc și apoi pleacă la anumiți oameni politici care sunt în apropierea acelor cercuri de informații. Este foarte foarte important să lămurim acest aspect”, a spus Victor Alistar. 

×
Subiecte în articol: membru CSM Ciolos politica
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close