Antena 3 CNN Actualitate Justiție Directoare din Ministerul Sănătăţii arestată pentru 30 de zile. Mihaela Udrea, prinsă în timp ce primea bani şi cosmetice în biroul din minister

Directoare din Ministerul Sănătăţii arestată pentru 30 de zile. Mihaela Udrea, prinsă în timp ce primea bani şi cosmetice în biroul din minister

Directoare din Ministerul Sănătăţii arestată pentru 30 de zile. Mihaela Udrea, prinsă în timp ce primea bani şi cosmetice în biroul din minister
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    28 Aug 2015   •   19:44
UPDATE - Directoarea din Ministerul Sănătăţii Mihaela Ela Udrea a fost arestată preventiv de Tribunalul Bucureşti, în dosarul în care este acuzată că a primit mită bani şi produse cosmetice de la mai multe persoane, chiar în biroul său din minister, pentru a aviza puncte de lucru farmaceutice.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis, vineri seară, propunerea făcută de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi au dispus arestarea preventivă a Mihaelei Ela Udrea pentru 30 de zile.
   
Decizia instanţei nu este definitivă, ci poate fi contestată de directorul Direc?iei Politica Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din Ministerul Sănătăţii.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O directoare din Ministerul Sănătăţii a fost reţinută de procurorii DNA, vineri dimineaţă, pentru de luare de mită. Este vorba despre şase infracţiuni de luare de mită, dintre care două în formă continuată.
 
Udrea Mihaela Ela este director în cadrul Direcţiei de Politica medicamentelor şi dispozitivelor medicale din Ministerul Sănătăţii (MS).
 
Ea primea aceşti bani pentru diverse servicii pe care le putea oferi Ministerul Sănătăţii.
 
Procurorii susţin că directorul ar fi primit din aprilie până în prezent, în biroul său din MS, de la şase oameni sume de bani şi produse cosmetice pentru îndeplinirea atribuţiilor sale legate de avizarea unor puncte de lucru farmaceutice.
 
Din primele informaţii, femeia ar fi fost prinsă în urma unui flagrant.
 
În urma percheziţiilor, procurorii au descoperit asupra femeii suma de 2.000 de lei pe care tocmai o luase de la o persoană care dorea să-şi deschidă o farmacie.
 
În biroul său, procurorii au mai găsit alte 4.000 de lei şi produse cosmetice.
 
Femeia a fost reţinuită, urmând să fie propusă pentru arestare preventivă.

Citiţi şi Directoarea din Ministerul Sănătăţii, prinsă cu şpaga, este soţia fostului Avocat al Poporului, Gheorghe Iancu

 

×
Subiecte în articol: spaga Ministerul Sănătății
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close