Antena 3 CNN Actualitate Justiție Dosarul "Colectiv" ajunge în instanţă

Dosarul "Colectiv" ajunge în instanţă

Dosarul "Colectiv" ajunge în instanţă
14 Apr 2016   •   16:29

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat joi că dosarul Colectiv va fi trimis în instanță în aproximativ două săptămâni.

"Eu sper că în cel mai scurt timp, însemnând două săptămâni", a spus Bogdan Licu, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, întrebat de dosarul Colectiv.

Patronii clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu -, precum și reprezentanții firmei de artificii s-au prezentat pe 8 aprilie la Parchetul General, pentru a li se aduce la cunoștință faptul că pe numele lor a fost extinsă urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și încălcarea normelor legale privind protecția muncii.

Cei trei patroni de la clubul Colectiv sunt cercetați penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, fiind eliberați din arest preventiv la sfârșitul lunii decembrie 2015, după ce au stat aproape două luni după gratii.

De asemenea, în dosar au fost puși sub acuzare reprezentanții firmei de artificii - Daniela Niță (administrator), Cristian Niță (director) și Viorel Zaharia (pirotehnist).

Sursa: Digi24

×
Subiecte în articol: Club Colectiv dosar penal instanta
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close