x close

Elena Udrea face acuzații dure: „Se fac presiuni în continuare la DNA referitor la mine”

de S.T.    |    26 Oct 2017   •   15:45
Elena Udrea face acuzații dure: „Se fac presiuni în continuare la DNA referitor la mine” 534 FOTO: captură Antena3

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, că în interiorul DNA se fac în continuare presiuni în dosarele în care este acuzată.

Se fac presiuni în continuare la DNA referitor la mine. Mâine, o să fiu prezentă pentru o declaraţie într-un dosar mai vechi, în dosarul pe care l-a instrumentat doamna procuror Iorga Moraru, care ne-a povestit în mod public ce presiuni s-au făcut împotriva dânsei pentru a mă reţine, în situaţia în care nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului. Eu sunt convinsă că, nu numai dosarul acela, toate dosarele pe care dânsa le-a instrumentat la adresa mea s-au făcut sub o presiune imensă. Sunt procurori din interior care vin şi recunosc că au fost supuşi unor presiuni pentru a face dosare, aşa se explică această frenezie a doamnei Kovesi în a formula acuzaţii şi a întocmi dosare pe numele Elenei Udrea”, a susţinut fostul ministru.

Declaraţia a fost dată la Curtea de Apel Bucureşti, unde a avut loc un nou termen în cameră preliminară în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din anul 2009.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Elena Udrea presiuni DNA campanie electorala
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati