x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Justiția lovește năpraznic în frații Băsescu

de D.G.   •   04 Feb 2016   •   23:07
Justiția lovește năpraznic în frații Băsescu 817
foto: Agerpres
Radu Tudor a prezentat, în Ediția Specială de joi seară, un material exploziv care are în prim-plan motivarea recentă a instanței în dosarul lui Mircea Băsescu. Fragmente esențiale din cele peste 20 de pagini ale motivării arată încrengătura de tip mafiot dintre Mircea Băsescu, interlopii lui Bercea Mondial și Traian Băsescu.


Frații Băsescu primesc o lovitură năpraznică din partea justiției prin mărturiile din motivarea dată în dosarul lui Mircea Băsescu.
Bianca Nae, șefa Departamentului Investigații Antena 3, a explicat în cadrul emisiunii că banii s-au dat de către familia lui Bercea, s-au primit de către Mircea Băsescu și s-au dat mai departe la București.

''Tot timpul în aceste discuții Mircea Băsescu îl invocă pe fratele său pentru a avea credibilitate - într-adevăr, invocă și intervenții la magistrați - însă capital, din punctul meu de vedere în toată această poveste, este că aflăm azi, negru pe alb, că inițiativa a aparținut lui Mircea Băsescu. Mircea Băsescu și-a căutat cumetrii, prin intermediar, și le-a propus acest târg. Inițiatiava NU a aparținut familiei Bercea'', a spus Bianca Nae.

sati