Antena 3 CNN Actualitate Justiție Laura Codruţa Kovesi a sesizat CSM cu privire la afirmaţiile la adresa ei din decembrie-ianuarie

Laura Codruţa Kovesi a sesizat CSM cu privire la afirmaţiile la adresa ei din decembrie-ianuarie

Laura Codruţa Kovesi a sesizat CSM cu privire la afirmaţiile la adresa ei din decembrie-ianuarie
09 Ian 2017   •   14:25

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a anunţat luni că a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la afirmaţiile la adresa ei lansate în spaţiul public în luna decembrie şi la începutul lui ianuarie.

"Legat de informaţiile care au apărut în spaţiul public, în luna decembrie şi în ianuarie, am sesizat Consiliul Superior al Magistraturii, cu privire la anumite afirmaţii tendenţioase, neadevărate, ridicole. Se vor verifica”, a spus procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după discuţiile cu ministrul Justiţiei, Florin Iordache.

Întrebată dacă a avut discuţii cu Florian Coldea sau cu Traian Băsescu despre condamnarea din dosarul ICA, Kovesi a spus: „Am precizat că am sesizat CSM pentru afirmaţii neadevărate”.

Laura Codruța Kovesi a mai afirmat, luni, la Ministerul Justiției, că nu dorește să comenteze atacurile unui inculpat fugar, făcând referire la cele mai recente dezvăluiri ale fostului deputat Sebastian Ghiță.

Întrebată dacă știe unde se ascunde Sebastian Ghiță și dacă ar fi fugit din țară, Kovesi a declarat că DNA a dispus măsura controlului judiciar și aceea de a nu părăsi țara, iar Ministerul de Interne trebuie acum să răspundă pentru dispariția fostului deputat.

Citiți și: Laura Codruța Kovesi: Ministerul de Interne să răspundă cum a scăpat Sebastian Ghiță de filaj

Kovesi: Teza mea de doctorat este corectă. Subiectul este închis

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close