Antena 3 CNN Actualitate Justiție Kovesi exclude să fie audiată de procurori, după ce Băsescu a vorbit de intervenţii în justiţie

Kovesi exclude să fie audiată de procurori, după ce Băsescu a vorbit de intervenţii în justiţie

Kovesi exclude să fie audiată de procurori, după ce Băsescu a vorbit de intervenţii în justiţie
de M.Z.    |    20 Ian 2017   •   16:57

Șefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, nu se teme de eventuale lămuriri pe care ar fi nevoită să le dea despre înregistrările în care fostul președinte Traian Băsescu vorbeşte despre intervenţii în justiţie.

Într-un interviu la Radioul public, şefa DNA exclude posbilitatea de a i cere vreo explicaţie. 

"Haideţi să ne uităm cu atenţie pe comunicatul de presă şi pe declaraţiile făcute în spaţiul public şi o să avem răspunsul la această întrebare. Să nu uităm totuşi că pentru acuzaţiile mincinoase formulate de Sebastian Ghiţă s-a mai deschis un dosar penal de către Parchetul General; s-a stabilit cu probe că acesta a minţit, dându-se chiar o soluţie de clasare la sfârşitul anului trecut", a declarat Laura Codruţa Kovesi. 

”Nu a existat niciodată niciun fel de întâlnire cu judecători, cu ofițeri de informații sau cu președintele României în care să aranjăm sau să discutăm cum să aranjăm dosare. Nu a existat niciun fel de întâlnire și nu poate să existe niciun fel de înregistrare a unor asemenea discuții, pentru că niciodată nu am aranjat dosare, niciodată nu am discutat despre aranjarea dosarelor cu nimeni, nici cu președintele României, nici cu ofițeri de informații. Deci, nu există asemenea discuții. Discuțiile cu președintele României întotdeauna au fost discuții instituționale, pe chestiuni instituționale”, a adăugat șefa DNA.

×
Parteneri
Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni! Un pilot a leșinat!
x close