Antena 3 CNN Actualitate Justiție Răsturnare de situație în dosarul DGASPC Teleorman în care este implicat Liviu Dragnea. Judecătorii de la ICCJ au acceptat cererea Bombonicăi Prodana de încetare a procesului

Răsturnare de situație în dosarul DGASPC Teleorman în care este implicat Liviu Dragnea. Judecătorii de la ICCJ au acceptat cererea Bombonicăi Prodana de încetare a procesului

Răsturnare de situație în dosarul DGASPC Teleorman în care este implicat Liviu Dragnea. Judecătorii de la ICCJ au acceptat cererea Bombonicăi Prodana  de încetare a procesului
21 Mar 2018   •   09:27

UPDATE: Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au acceptat miercuri, 21 martie, cererea Bombonicăi Prodana, fosta soţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, de încetare a procesului împotriva sa în dosarul DGASPC Teleorman.

Fosta soţie a lui Dragnea a susţinut că a achitat prejudiciul în acest dosar. Judecătorii au hotărât să solicite DGASPC Teleorman confirmarea faptului că Prodana a plătit prejudiciul.

 

UPDATE Liviu Dragnea a ajuns, miercuri dimineaţă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a fost citat pentru audieri în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman. La sediul ICCJ s-au adunat mai mulţi contestatari ai săi şi au fost mobilizaţi zeci de jandarmi.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea s-ar putea întâlni în scurt timp pe holurile Instanţei Supreme în plin scandal cu acuzaţii dure între cei doi.

Oprea are termen în dosarul limuzinei de lux cumpărate pentru propria folosinţă pe banii celor de la DIPI, în timp ce Liviu Dragnea va fi audiat în dosarul "Bombonica", cel în care este acuzat că a angajat fictiv două activiste de partid în instituţia condusă de fosta lui soţie.

Şi Călin Popescu Tăriceanu vine după-amiază în faţa Instanţei Supreme pentru dosarul în care preşedintele Senatului este trimis în judecată pentru mărturie mincionoasă.  

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close