Antena 3 CNN Actualitate Justiție Liviu Pleșoianu, mesaj pentru ministrul Tudorel Toader: Situația este extrem de gravă!

Liviu Pleșoianu, mesaj pentru ministrul Tudorel Toader: Situația este extrem de gravă!

Liviu Pleșoianu, mesaj pentru ministrul Tudorel Toader: Situația este extrem de gravă!
28 Iul 2017   •   11:06

Parlamentarul Liviu Pleșoianu îi reamintește ministrului Tudorel Toader să citească sesizarea pe care a făcut-o, privind-o pe Laura Codruța Kovesi.

”Domnule ministru Tudorel Toader,

Iată, azi e o nouă zi în care m-am trezit plin de optimism și încrezător în respectul dumneavoastră fața de Parlamentul României...

Dacă v-ați găsit timp să discutați, la Bruxelles, cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, presupun că veți avea timp să citiți și sesizarea pe care v-a expediat-o un parlamentar român (subsemnatul) în data de 25 iulie (cu privire la GRAVA afectare a imaginii DNA și a independenței justiției prin comportamentul procurorului-șef DNA, doamna Laura Codruța Kovesi). Situația este, fără doar și poate, extrem de GRAVĂ! Prejudiciul pe care doamna Kovesi, prin atitudinea sa, îl aduce DNA și justiției în genere este uriaș. Ca atare, Ministerul Justiției, pe care îl conduceți, are obligația de a clarifica această chestiune cu maximă celeritate. Dacă nu îi solicitați imperativ doamnei Kovesi să răspundă la întrebarea "Ați fost acasă la politicianul Gabriel Oprea în ziua turului II al alegerilor prezidențiale din (6 decembrie) 2009", înseamnă că acceptați, domnule ministru, ca asupra DNA și a Ministerului Public să planeze suspiciunea că și-ar desfășura activitatea sub influența politicului. Ceea ce este extrem de grav!” a scris deputatul Liviu Pleșoianu, pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Liviu Plesoianu tudorel toader DNA Kovesi
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close