Antena 3 CNN Actualitate Justiție Lovitură pentru Laura Codruța Kovesi! Curtea de Apel Bucureşti obligă Inspecţia Judiciară să o ancheteze pe şefa DNA

Lovitură pentru Laura Codruța Kovesi! Curtea de Apel Bucureşti obligă Inspecţia Judiciară să o ancheteze pe şefa DNA

Lovitură pentru Laura Codruța Kovesi! Curtea de Apel Bucureşti obligă Inspecţia Judiciară să o ancheteze pe şefa DNA
13 Mai 2018   •   16:46

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti i-au admis cererea omului de afaceri Sorin Strutinsky şi obligă Inspecţia Judiciară să o ancheteze pe Laura Codruţa Kovesi, dar şi modul în care SRI s-a implicat în dosarul în care acesta este judecat pentru fapte de corupţie.

Omul de afaceri a depus, anul trecut, două sesizări la Inspecţia Judiciară, în care prezintă modalitatea în care procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar fi intervenit în dosarul în care Strutinsky este anchetat pentru fapte de corupţie.

Afaceristul mai acuză şi faptul că Laura Codruţa Kovesi a dispus echipe mixte DNA-SRI, care ar fi cooperat pentru a-l trimite în judecată.

În document, omul de afaceri mai precizează că, prin acţiunile Laurei Codruţa Kovesi de a menţine SRI în anchetă în calitate de „beneficiar secundar al informaţiilor obţinute prin supraveghere”, s-ar fi ajuns la trimiterea sa în judecată.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close