Antena 3 CNN Actualitate Justiție Mircea Badea, despre decizia CCR: Orice discuție este inutilă. Să iasă lumea pe stradă, să se ducă în poartă la Werner

Mircea Badea, despre decizia CCR: Orice discuție este inutilă. Să iasă lumea pe stradă, să se ducă în poartă la Werner

Mircea Badea, despre decizia CCR: Orice discuție este inutilă. Să iasă lumea pe stradă, să se ducă în poartă la Werner
31 Mai 2018   •   23:53

Mircea Badea a vorbit în pasa emisiunii „Sinteza Zilei” cu „În gura presei”, despre atitudinea președintelui Klaus Iohannis în fața deciziei Curții Constituționale, care îl obligă să o revoce din fruntea DNA pe Laura Codruța Kovesi.

„Orice discuție este inutilă. Nu mai e nimic de discutat. Nu mai poate fi nimeni convins de nimic. Să iasă lumea pe stradă, să se ducă în poartă la Werner, să se ducă în poartă la DNA, să se ducă la ambasade. Discuțiile nu vor duce la absolut nimic. Suntem în țara în care partidul președintelui, că nu pot să îi spun altfel PNL-ului, susține că statul de drept este atunci când respecți hotărârile care îți convin și nu le respecți pe alea care nu îți convin. Statul de drept este atunci când Dragnea trebuie neapărat belit. 

Este absolut abominabil că președintele României nu a semnat decretul de destituire a „sufrageristei”. În momentul de față, președintele României este fugar în Germania, ăsta este statutul președintelui. Este cea mai oribilă dovadă de lipsă de discernământ”, a spus Mircea Badea. 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close