Antena 3 CNN Actualitate Justiție Mișcare de ULTIMĂ ORĂ împotriva lui Dragnea!

Mișcare de ULTIMĂ ORĂ împotriva lui Dragnea!

Mișcare de ULTIMĂ ORĂ împotriva lui Dragnea!
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Iul 2017   •   16:58

Alessandra Stoicescu a vorbit în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, despre faptul că oamenii Monicăi Macovei insistă să existe un dosar penal pentru Ordonanța 13.

„Colega mea Elena și eu am depus astăzi la Parchetul General un document prin care contestăm soluția de clasare în așa-numitul dosar al Ordonanței 13. Am cerut infirmarea soluției de clasare și completarea urmăririi penale și suplimentarea probatoriului. Considerăm că soluția de clasare aleasă de procuror nu se bazează pe o anchetă efectivă, fiind nelegală și netemeinică. Am primit un număr de înregistrare șoroșist: 717/17.07.2017”, a reclamat Mihai Polițeanu.

„Este incredibil ce a declarat doamna Laura Codruța Kovesi legat de acest dosar. Pentru că a spus că nu are cum să procedeze altfel atâta timp cât primesc o plângere penală și trebuie să facă cercetări înainte de a clasa respectiva cauză. Ceea ce știm foarte bine că nu se potrivește în cele mai multe din alte situații, când se clasează pentru că nu există infracțiuni, faptă penală ”, a spsus Sorin Roșca Stănescu.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close