Antena 3 CNN Actualitate Justiție Omul de afaceri Dinu Pescariu, audiat de procurorii DNA. „Am aflat cât de corupt sunt”

Omul de afaceri Dinu Pescariu, audiat de procurorii DNA. „Am aflat cât de corupt sunt”

Omul de afaceri Dinu Pescariu, audiat de procurorii DNA. „Am aflat cât de corupt sunt”
Sursa foto: Foto: Captură video Antena 3
19 Ian 2018   •   10:07

Omul de afaceri Dinu Pescariu a ajuns, vineri, la Direcția Națională Anticorupție, unde este audiat în dosarul „Microsoft”.

Dinu Pescariu a venit la DNA împreună cu Claudiu Florica și avocatul lor. Ar fi vorba despre un dosar disjuns din celebrul dosar „Microsoft”. Ei sunt acuzaţi de spălare de bani şi că ar fi prejudiciat statul cu aproximativ 50 de milioane de euro.

„Am aflat cât de corupt sunt. Mi-au mai adus la cunoștință încă o acuzație de spălare de bani, tot în dosarul „Microsoft”. Nu are cum să mă îngroape, fiindcă adevărul este de partea mea”, a spus Dinu Pescariu, la ieșirea de la DNA.

La sfârșitul lunii decembrie 2017, cei doi oameni de afaceri au fost chemaţi la DNA pentru li se aduce la cunoștință că au calitatea de suspecţi în acest nou dosar. Pescariu şi Florică au fost trimişi în judecată în alte dosare legate de achizţia de licenţe Microsoft, împreună cu fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close