Antena 3 CNN Actualitate Justiție Percheziţii în Capitală. Un director de grădiniţă este acuzat de rele tratamente aplicate minorului

Percheziţii în Capitală. Un director de grădiniţă este acuzat de rele tratamente aplicate minorului

Percheziţii în Capitală. Un director de grădiniţă este acuzat de rele tratamente aplicate minorului
24 Mar 2016   •   19:03

Poliţiştii bucureşteni au efectuat joi o percheziţie domiciliară în Capitală, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, transmite Agerpres.

Potrivit DGPMB, două persoane au sesizat faptul că directorul unei grădiniţe private din Capitală a exercitat acte de violenţă asupra unor copii înscrişi în această instituţie. Persoana vizată urmează să fie audiată la Secţia 17 Poliţie. 

"Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi un mandat de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Din datele şi probele administrate într-o cauză, întemeiată pe sesizările a două persoane, a rezultat presupunerea rezonabilă că directorul unei instituţii particulare de învăţământ preşcolar a exercitat acte de violenţă asupra a doi minori înscrişi în programul de învăţământ. Persoana vizată urmează a fi audiată la sediul Secţiei 17 Poliţie", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei. 

×
Subiecte în articol: perchezitii director gradinita
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close