x close

Procurorul Mihaiela Iorga, întâlnire cu ministrul Justiţiei: Cineva îmi spunea că atât cât trăim trebuie să credem în dreptate

04 Oct 2017   •   09:38
Procurorul Mihaiela Iorga, întâlnire cu ministrul Justiţiei: Cineva îmi spunea că atât cât trăim trebuie să credem în dreptate

Procurorul Mihaiela Iorga a ajuns, miercuri dimineaţa, la sediul Ministerului Justiţiei unde are o întâlnire cu Tudorel Toader. Discuţia, după ce magistratul a declarat că un procuror de la DNA Ploieşti a sunat-o pe fiica ei la şcoală, dar şi pe mama sa pentru a încerca să vorbească cu ea.

„Este o audienţă. Cineva îmi spunea ieri că atât cât trăim trebuie să credem în dreptate. Dacă nu credem în dreptate nu avem pentru ce să trăim. Cred că este o filosofie de viaţă. Trăiesc, deci, să lupt”, a declarat Mihaiela Iorga la intrarea în sediul ministerului.

Procurorul a afirmat, după întâlnirea cu Tudorel Toader, că i-ar fi spus ministrului că un procuror revocat din Direcţia Naţională Anticorupţie nu este un procuror lipsit de drepturi, acesta având dreptul la viaţă şi de a profesa. „Un procuror revocat din DNA nu este un procuror lipsit de drepturi. Are dreptul la viaţă, are dreptul de a profesa, are dreptul de a fi cercetat cu respectarea principiilor legale, dar cu respectarea principiului parţialităţii, al echităţii, al dreptului la apărare", a spus Mihaiela Moraru Iorga, întrebată ce i-a spus ministrului Tudorel Toader.

Procurorul a declarat, luni, că un procuror de la DNA Ploieşti a sunat-o pe fiica sa la şcoală, dar şi pe mama sa pentru a încerca să vorbească cu ea, Iorga precizând că a cerut audienţă la ministrul Justiţiei şi că va sesiza Inspecţia Judiciară în acest caz.

Sursă: Mediafax

Citeşte mai multe despre:

procuror intalnire ministrul Justitiei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati