Antena 3 CNN Actualitate Justiție Procurorul Mircea Negulescu, în instanţă: Am fugit de acasă, nu mai suport

Procurorul Mircea Negulescu, în instanţă: Am fugit de acasă, nu mai suport

Procurorul Mircea Negulescu, în instanţă: Am fugit de acasă, nu mai suport
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
23 Oct 2017   •   12:13

Procurorul Mircea Negulescu a declarat luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că "a fugit de acasă" împreună cu familia, fiind bulversat de presiunea mediatică ce se exercită asupra lui.

„Aş avea multe de spus referitor la ce s-a întâmplat cu mine de un an de zile, de când sunt mediatizat doar pe anumite posturi, iar eu ştiu motivele acestei mediatizări. Persoane cercetate penal, direct sau prin interpuşi, au acces la aceste posturi de televiziune şi le controlează. Eu nu sunt urmărit penal, cercetat, reţinut sau arestat. Ceea ce s-a întâmplat cu mine nu doresc niciunui magistrat. Mi-am luat soţia şi am plecat din Ploieşti. Am plecat din casă şi acolo am lăsat şi două pisici, de care are cineva grijă. Sunt bulversat de ceea ce mi s-a întâmplat. Au stat carele de transmisie în faţa blocului, îi întrebau pe vecini despre mine. Copilul meu nu are nicio vină că îl cheamă Negulescu. Am fugit de acasă, nu mai suport. Acum mă duc la Ploieşti doar seara, să nu fiu văzut", a spus Negulescu, în sala de judecată.

Declaraţia a fost făcută în timpul procesului în care Mircea Negulescu solicită instanţei supreme să anuleze decizia luată de CSM prin care a fost suspendat din funcţia de procuror.

Avocatul lui Negulescu a afirmat că decizia CSM de suspendare a procurorului din funcţie a fost ''nelegală şi nedreaptă''.

Urmează ca Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să dea o soluţie în acest caz.

 

×
Subiecte în articol: mircea negulescu procuror instanta

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close